.The_Bams.
//Miserable Bams !
kenduri oh kenduri :)
Saturday, 28 April 2012 | 15:30 | 0 Kaki Busuk !
hello korg :) , ehh sorry assalamu'alaikum --' , okay penadd baru balek kenduri, dan record lahh ak bgn awal cuti-2 nieh, *krditt to tam, punce aku bgn awl pg nie ! dye col ak pg-2 ajk g knduri :'D , *weyh peah ! ak ngntokk giler kot time tu, haha nasib lahh kene tggu ak brsiap kan, haha bsing sebb ak siap 'AWAL' kan, haha pdn muke, sape sruh kejut ak pg-2 -..- , dan degn semgtt pegi knduri JALAN KAKI ! okay sumpah 'best' dgn mak datin berpayungg bgaii kan -,- *exercise with tam,mihot, katty, aton andd cik mimah, haha :D, okayy tibe dekatt knduri, the first thing geng-2 KB kejor is.... ayoo, ayoo, ayoo andd ayoo, sumpah penadd kowt jln, *pdhal idok le jaoh mne pon, saje gedikk and rebess -,- , penadd mngalahkan berlari kelilingg glob peta dunie tuuu ken --', hahahahaha :DD

tanpe disangke dan di duge ,. "weyh-2 sape tu, tu-2 minah hott tu --' " giler lahh dye mnyerlah kowtt, haha siapekah gerangan..? dye adlah jeng-jeng.........." PJ " !! haha weyhh sumpah 'cun' whoo --' , kan korgg kan, untg le smpai mak sdare pon prsan, siap ckp PJ dah LAWO *smbil --', giler gempak r PJ tadi kan, lomahh iman den -,- , (vavie lah minah nie, cite lahh PJ buad ap kan, yg mmbace nak tawu jugakk) *oopss sorry can't tell mnde yg jd sbb 18SX , haha hnye yg melihat andd mngumpat jea tawu mnde yg terjadi di knduri tersebutt :p , lalalalala~ dah stopp, mls cite sal dye pnjg-2, rosakk otakk ak bile igt -..- , then as usuallll lahh kan, kitorg after balek knduri, sure lahh akn mnggedikk memposingg, tga-2 jln, andd masjid kbggaan rakyat kami tu :D , masjid ... err ape weyh..? ak lupe --' , pape la, jnj msjid kan, err okay lahh, jari ite yg omey dah letih and mgntukk tahan baban nie, have a 'GOOD' readingg -,- haha ♥♥

 
*kami mmg suke gedikk, harap maklum ♥♥♥


*p/s : adik-2 ku please jgn report PJ eh, nanti wa kene saman pulokk --'