.The_Bams.
//Miserable Bams !
deactive facebook :'3
Sunday, 13 May 2012 | 21:00 | 0 Kaki Busuk !

hewkk ! :3 , ade ke orgg nak tye plus perasan yg ak dah deactive acc fb ek..? hee ^^ *sorry a lot of prblems, so terpkse deactve for a while sobbsobb :'| , sgt sibuu, sibuu and sibu --' (buzy ) <-- ayt najib :D , mggu nie sgt buzy :'( , sok dah exm, tapi now dah tak sehad pulak, haaisshhh --' buku..? ohh lagi lahh haree nak bukak, mmg by-2 lahh ak sokk -,- , EXAM OHH EXAM :'| , 1 WEEK AND 1DAY -,- , so selame itulah jugk MAYBE akn deactve fb itee tu :3 *boleh ke tahan nie zaty..?? :D , umm one of the reason why ak deactve fb jugk sebb 'HIM, :'( , stress sgt, pkul 3pg tadi, dye ad call *for the last time, perhap :'( , dnt knw lahh tapi mase otp dgn dye pg tu, his voice , ummmmm tak taw nak habaq mai lagu mana tp sumpah sedeh sgt dgn ape yg dye luahkan tu *sorry orgg off sebb tak sgop dgr dah :'( , then dye text anddddd......................... THE END :'D , tak perlu lahh nak bgtaw ape yg dye text nanti ak MELTING *bahase tam :'| , bahase baku, nangis r , ap lagi kan, *demmnn last sttus dekat fb tanak post sal dye dah kan zaty !! , post lagi pulakk psl dye :'| #dah ! just let him go and try to forget him :'| strt from NOW zaty !! please , please, pleaaassseeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



so start dari minit ini, saat ini takde lahh FACEBOOK dalam hidup ak dah :'D , hewwkkk, 1week jea *chill zty, saboo-sabooo :'/ , tahan nafsu fesbukk tu, boleh-2 , GO ZATY GO ! :'| , KEJOO YONG KEJOO *brr apekah..? kaitan..? --' , okay now just focus dekat buku yang lagi best, cool, cun, fun, intan, payung, belian delima ap sume tu :'D , #ceitt pdhal skrg ngadap lappy nak karang bende alah nie jugak, idookkk nengokk buku pon :'> , "same jelah, tade beze kalau deactve ke actve fesbuk" #copp ! haisshh mulut longkang sape yg ckp cenggini :??? , okay done, pergi ngadap buku ehh zaty ! STUDY AND STUDY, by-2 makan dulu, LAPOOO , then study, prays for me :) salam ♥♥
                    
 " HADAPILAH DENGAN SENYUMAN,
 
YANG TERJADI BIAR TERJADI,
 
 HADAPI DENGAN TENANG JIWA,
 
SEMUANYA KAN BAIK-BAIK SAJA. "

*iklan KIT-KAT, penah dgr aizat nyanyi so zaty, SMILE :)
 

*p/s : takut tak menahan, kejup lagi active acc balek, hewkk :3 , pape pon rindu F :'|