.The_Bams.
//Miserable Bams !
muhammad najib khairuddin :')
Friday, 18 May 2012 | 18:00 | 0 Kaki Busuk !
hey guys, brrr hari nie sgt panas, rase mcm nak terbakoo jea, even dok dlm umah nie --' , i wish i was a boy, boleh tgl baju and tayoh pakai baju time panas ;3 *dah merepek, BERSYUKUR ! ehh-2 tgk tak tv3 td pkul 1:30 t/h, drama DUNIA BATINKU if tak silap tittle dye, weyhh sgt sedeh, even dah tgk byk kali kan, stiap kali scene nges, tiap tu jgk r ak nges, haha smpai kene gelak dgn adeq :'3, bengkak ohh mate :'3 #jht ohh adeq ak :'| , okay guys this entry nak moryy pasal kwn baek kite yg dulunyer lawok-2 now dah mtg beno --' *konon-2 lahh, haha who..? guess, cepat ! :D yeah ! tgk tittle, he lahh, bestiee itee yg jejiwang karat :D , hahaha, kan din kan, ---> MUHAMMAD NAJIB BIN KHAIRUDDIN *betoi dok eje nie din..? --'

umm kenal dye snce form1, 1kls smpai f5 :3 , nak taw mcm mne boleh kwn..? waktu math cg HAFIZ , mase tu ak kene sebut corner dgn buad style tgn tu --'  since that 'gerakan tangan' yg ak buad alaa gedikk-gedikk, since itulah dye pgl dan mngate ak 'si corner and tgn' brrr, nice weyh -.- , igt lagi mase tu dye dduk dgn sape ntah budak tu, fauzan kott --' (lupe sebb dye dah pndah) , haha time tu f1 lagi so agk-2 lepu lahh kan maen kutuk-2, sape tak penah lalui zaman ngate-2 nieh, nipu beno if ckp ta penah lah ! paling tak boleh blaa mase f2 maen kutuk-2 dlm kertas, kite dok sblah-2, baling-2 kertas, kutuk-2 and balas-2, haha kelakar dowhh -,- , sekali dgn myrul hakim, igt tak mase kamu berkrisis dgn geng-2 pndai kelas kite, waktu BM cg SUHANA, weyhh sumpah kesian, dorgg tanak choose km kan, igt tak..? then ak and tyra decide tape lahh kitorg ajr 2 org BM time tu, km and myrul, igt lagi tak..? haha sgt budak-2 kan mase tu :D , weyh anak din, one more is bile ak pndah balek bluru mase f4, mase tu ak rase sume budak pmpn pulaukan ak sebab kan kes that minah (miss H) , hewkk korgg bebudak laki lahh yg teman ak kemane ak pegi kan, dlm kls pon ak dduk dgn korg jea, pegi rehat pon kite-2 jea kan, korgg 6org laki, ak sorg pmpn, smpai pkcik air tu pon plek ak sorg jea join korg laki 6org kan (kembo nifa&nafi, zamie, freez, ebai and kamu), hewkk ! sorgg budak pmpn pon tak ngam dgn ak mase tu, sumpah sedeh ! okay jadi pljr 'baru' wktu f4 tu sgt mnydehkan, igt mase ak kene marah dgn cg HUDA sebb kan pasal pnjam biology wanie tapi tak dtg anta :'( , esoknyer kene pggl smpai ke pejabat kott, waktu tu kite buad jmuan kls f4, dekat MPV , *okay lepas kene pgl ak siap kan that work dekt luar sorg-2 smbil nges-2 :'(, yg laen sume bz dgn preparation jmuan, okay korg perasan ak nges then sume bebudk laki dtg and tye knp, ak cite smbil nges-2, whoahh sgt malu ! andd the best part time tu, korg buad bulatan cover ak tgah-2 yg tgah gegeh nges tu and ckp "tape, if dorg tak kwn kamu, kitorg ad tok kwn kamu" weyhh !! ak igt bnde nie smpai mati ! thnks :') korgg THE BEST LAHH !!

okay waktu f5, taun SPM , hari first skola ak tye korg "weyh ak nak dok dgn sape nie..? " hewk ! then sume ckp, chill lah, ad tu, naseb ade :3, taun 2010, ak tgk km dah rajin and lagi pndai dari ak, mentg-2 nok SPM yokk, ak jea yg M , M andd M :3 *jeless siket time tu, haha, ak choose dduk blkg kamu, ngusik hari-2, haha best, igt tak wktu 'musim bekal' kalau ak bwk bekal, ak msti bwk 2 bekal, 1 tok kmu, sebb km nak jgk ad bekal, igt dok kebaikan ak tu..? haha, dduk blkg kmu mmg gile ak, gelak saje, brg-2 ak sume km rembat buad hak prsndirian kan, haisshh REDHOO jea ak :3 , haaa igt tak km pnjam baju t-shrt simpang ak utk pegi mne ntah, ak lupe, km ckp bju km hilg then ak offer bju ak, haha smngat smpai dtg umah ak nak pnjm bju tu, lepak kejup sebb ujn kan ;'p , sian km dgn ebai balek time ujan mase tu :3 , *sorry le time tu apohh tok idang tokk kome mase tu :'D , gile pnye baek smpai mcm tu kan, haha, umm tp tak lame pon ngam kite tu kan, 1/4/2010 (ak igt weyh ! ) pergadohan plg besr btween u and me :3 , tp admit lahh salah ak sebb trbocor rhsie km dekt dye, ak igt ayt km "if tak btoi, kite kwn, if btoi jgn kwn ak dah" , hewkk ! strt frm tht day, kite tak brtgur smpai abes skolah kan :'| , km bg balek sume brg-2 ak yg km rembt, semue kott ! jnuh ak mntk mf, mcg call, haram nokk respon *gile terase babengg --' , then esoknyer ak decide pndah tmpt dduk blkg skali, sorg-2 mase tu, nseb mama yayang kite #dyba , temankn dok blkg tu *thnks mama :D , sume orgg perasan ak dgn km tak baek kan, sume orgg tye, mksu itee (pijan) plg trkejut and ralat sgt bile ak dgn km trus tak brckp lgsg -,- haha, kelakar lahh weyhh, bebudakk gilee, even dah 17 mase tu, gile km mrajokk, takott ak, si ibaaii lahh jadi org tgah suh baek bgaii kan, semue orgg nak kite baek cm dlu tp km ahh, sombongg benoo, EGOO !! haha, butt tak kisah lahh, asalkan now dah baek, ak tak igt bile kite baek balek, mybe mase km share pasal si S kott, hewkk ! andd thnks sebb jd good listener, bg advise yg agk msuk jgk kple ak and dga msalah bdoe-2 ak tu, hee Y :D

err okay, seem like krngan psal anak din nie agkk dah pnjg so before korg get bored, btter ak stop, haha, hohoii anak din, kau lahh kwn baek ak yg terbabikk taw :D , lapyuu lapyuu *opss over -,- ,dlm kalangan laki lahh, *after muiz :3 , nak tgk orgg dye..? usha dekat sesuperboyss itee tu *najib din ;p , haaa nak tnjuk text dye yg ak rase sgt masuk andd the best advse ever after, haha, tgk bawah :3 , k bhoii kene mandi, ak rase dah mcm kambing jea nie, hewkk ! have a good reading :) MySpace


*dalam kotak merah tu 'him' nsihat ohh :'p

*p/s : weyhh njb, sorry pasal text yg ckp bdoe tu, really !! it doesn't mean anythng and nothng :'3