.The_Bams.
//Miserable Bams !
mat black :3
Sunday, 3 June 2012 | 04:00 | 0 Kaki Busuk !
3:30, okay wa tak boleh tdur..? ape pasei..? buuurrrrppp <--- ( sendawa :D ) #errr rase pizza kat anak tekak :3 *pizza..? pizza hut kah..? domino's pizza kan..?? , ohh-2 sememang nyer tak lah kan, so pizza ape..? umm pizza mini dan mnyegera (segera) wa rompak kat TF tadi, tu jea yg mampu, haha :D , #cop ! apasal minah nie sebokk dok cite pasal pizza pulak..? motif..? err tajuk entry..? err kaitan..?? , hewhew bykk jadah soalan, sesuka sesuki hati wa, hohohoo <<-- gelak santa , dah stop merepek, rapu, ropa and bla bla bla ... setereaattt tu de pointtt, siapa kah mat black tersebutt...?? beliau adalah.. jeng jeng jengg !!! MOHAMAD SOBRI BIN AYAH DIE , hahaha, sorry la sob, wa lupe name bapak mu :3

btw, sob err sorry for the tittle " black " takde niat nawaitu saumaghodin pon :D *mcm kau bace pon kan so tape :p , yes yes yes yes !! tetibe pepagi butee ni lah ak boleh dokk ingat kau whai si sobri, kenapekah..?? mungkinkah aku merinduimu..?? aww ayt tak boleh blah ! actllyy rindu sikit-sikit lahh, hoho TERmengakuu pulokkk :3 , some info siket pasal si sobri bin ayah dye nie, budak baru mase form3, budak nakal @ jahat dekt skola, budak wanted, budak ancaman, budak seseram, sume lahh kat dye nie :3 , okay itu yg ak nmpak before jadi kwn dye, asal jmpe or terserempak kat skolah, ak akn tunduk or buad-2 bute tak nmpk dye, TAKOTT BAII :'| , mcm pnjenayah, hewhew *sorry sob over mngate nie, haha , but after dah kwn dgn dye, OKAY PERANGAI LIKE VONGEKSS :3 , hohoii pasai pa..?? yolahh, dgn bebudokknyer, lawak ngokngeks, tak taw malu, haha kwn dgn dye buad ak sewel memnjngg, gelak saje ahh dgn lawak bdoee dye tu, sob sob, ak tak ingat strt bile kite kwn kan..? haha sumpah mcm tak caye aku boleh berkwn dgn manusia yg selame nie bagi ak sgt menakotkan, mnyeramkan weyh --' err ak rase kite strt kwn mase mu dgn kwn ak dulu tu kott, miss H not the real letter :D , ye kot kan, then tu yg baru jadi kwn tu, mcg-2 bagaii :D , thnks to her sebb punce ak dgn kau jadi kawan baek smpai kene kes dgn cg disiplin kan, kes apekah..? ohh BIARLAH RAHSIAA ! bioo lah just aku kamu dan dia yg mngetahui kes tersebutt, haha poyo's :3 , disebabkan kes tersebut lah punce ak kene kaw-2 dgn tut , and tut , punce jugak lahh ak bermusuh dgn si tut tu, kesah pulak, bukn salah aku, wekkk :p

RAYA 2010 : aww date yg buad ak dgn kau lg rapat kan, raye 1st kau dtg umah ak dgn kengkwn mu, siap baju matching lagi , HIJAU , smpai kazen-2 ak ckp kau balak aku --' , untung le kan, ceyhh mule-2 dtg bapak segan knon, salam-2 bgai lahh kau dgn fmly-2 ak, bangang suci jea, haha menyampah ngokk, knon laki melayu terakhr lah mase tu dgn baju melayu hijau bgai kan sob..?? siap curi-2 snap muke ak, bgus lew kan :3 tawu ak kiutt haha :DD, then pakse-2 ak suh dtg umah, knon balas lahh dah dtg raye umah ak ape lahh kan, haisshh --' , degn baek hati lahh aku merajenkan diriku pegi meredah onak dan duri redah pegi umah kau sob, kalau dekt tape, ngangngang jaohh nyer --', naseb lahh time tu laki ak ade dekt umah mu tu, hohooo, takboleh lupe dok dalam umah pasang lampu OREN tu, konon nak romantik bagai, haha ngokngek jer, pdhal tawu dokk sob mate ak naek rabun dgn cahaya Nur oren tu, okay punce ak pgl kau black, igt dokk mase raye lepak umah mu tu black mentor buad show for raye and member-2 tu tukar chanel ak buad muke :3 , then mu ckp kat kgkwn mu, suh tukar balek sebb ak minat black, siap ckp minat black sebb same dgn mu knon-2nyer, haha mcm hampeh, tu lahh punce si black tu sangkutt pluss mu memey item pon, haha #peace V , hujan mnyebabkan puce ak dok umah mu smpai mghrib :3 , naseb baek hti nak anto ak even tak smpai depn umah pon, siap ckp bukti syg ak lahh, mu syg awek pon tade anto mcm ak, hohoo time kaseh le mat black :3 anto ak balek umah time ujan tu :p

paling tak boleh blah hobi si sob nie is dye akn tye "AKU COMELKAN KALAU SENYUM" fine ! mu comel sesngt lahh weyh --' , brrr ikhlas nie puji >.<

okay wa rase wa dah nantokk sanat-sanat nie, itee stop lahh pasal si mat black nie, hee tade picture dye nak tnjuk, just ad satu nie jea yg dye kasi, tapi tak nmpak muke sgt..usha kat bawah kayy,, okay reader have a good reading, nytezz and morningg, assalamu'alaikum 

 *hensem..? errr :x , black..? semestinyer, haha

 *p/s : sorry lahh, wa sgt mls nak decorate bgaii post yg nie, redhoo jelah ehh :3