.The_Bams.
//Miserable Bams !
Abang Panas :D
Sunday, 29 July 2012 | 16:30 | 0 Kaki Busuk !
hey readers :) hari nie dah 9 hari kan berpuasa..?? so wasaapp..? dah ade yg tinggal puase belom..? #eh :3 ni pon skrg me tgah menahan incik perot ni dari terus tegar membuad pesta dangdut dlm --' so back to title, yeah siapakah ABANG PANAS TU ..? -,- haha hari tu 'he' ade rquest for buad entry psl die then here we go :) jomm stalk pic-2 die dulu jomm

* he yg sgt somel okay :D
 Name → Muhd Hafiz Bin Hamzah
Stay → Johor Bharu
DOB → 20 November 1***
Age → ha pandai-2 agak sendiri :p

okay for your info, this abg panas sgt baik okay, rajin melayan paling penting, haha and sgt kelakar jugak kdg-2 :) hey hey abee thnks sebab sudi melayan me yg agak sewel-2 ni :D well you pon same okay, sewel-2 and kita geng, SEPP !! even tak pernah FTF kan, but seriusly sgt senang berkawan with this abg :) *hey abee, ikhlas puji nie, bak singgit ! haha, korang nak kenal die..? hewhew pandai-2 cari fesbukk and twitter dye sendiri *yeesss wa sgt kejam taknak share :p , if you want it, find with yourself laah. hahahahaha *evil laugh* okay dear abg , sorry i just can type this messy-2 entry :D *auchh beroken MR. ENGLISH again -,- , should stop here, MR. LAPPY dah panas sgt, kesian die --' *demnn mende aku lalut, baiibaiii :)

*lagi his pic yg TERsgt somel :D

*dan lagi dan lagi :D

*p/s : he's come back to my life :')