.The_Bams.
//Miserable Bams !
awak ! awak ! sebenaryaa.........
Sunday, 8 July 2012 | 16:00 | 0 Kaki Busuk !
hey awak ! kalau awak bace, nie nak bagitaw :'| awak-2 sebenarnyaa....saye minat dekat awak macam saye minat dekat Syed Shamim yang handsome lagi menawan tu taw :D , saya selalu usha awak, tak taw awak perahsantan ke tak tapi sesumpah saye tak bedea'ah yang saye betoi-2 minat dekat awak..*sambil silangkan jari telunjuk and hantu kat belakang
*si 'awak' yang handsome :)
*si 'saye' yg tercomel pulak :D

sejak nampak awak, hati saye tak keruan macam ikan haruan okay --' , selalu curi-2 pandang awak, hope sangat yang awak perasan yang saye saje gatal suke usha awak tiap-2 hari, tapi awak selalu tak perasan sebab awak perasan awak handsome padahal awak memang handsome pon -,- , bila terserempak dengan awak kan, jantung saye macam nak meletup, macam kene boom, *tak menahan , tak taw kenape perasaan mcm nie terjadi --' , kalau boleh nak jea jerit 1 kampung*macam cite Ali Setan II yang tengah bersiar-siar dekat TV3 sekarang nie yang saye suke awak , macam nie "aaaaawwwwwaaakkkkkk!! saaaayyyyeeeee likeeeee awaaaakkkkkk !! *cukup lah sekampung je yg dengar jeritan gatal saye nie kat awak :3

*awak !  saye suke awak !

kalau diikutkan jantung, hati limpa buah pinggang dan sebagainya yang ade, nak jea jumpe awak awak and luahkan segala isi heart yang dah tak tertanggung nie, tapi saye nie pemalu orangnya, tak mampu rasenyer bibir yang seksi ini nak mengungkapkan kata-2 cintan kat awak, *malu tapi mahu , mcm lagu dangdut Ramlah Ram tu #sodapp , yess saye sangat malu tapi saye mahu sebab saye dah terlanjur #ehh , bukan, terminat tersuke pulak dekat awak ! hmmmmm

*termimpi-2 pasal awak :3

awak ! tahu tak sejak awak hadir dalam hidup ini, saye rase mcm saye terbang di awan-awangan jea hari-2, selalu angaukan awak, dan tetibe pulak hari tu yang saye lupe tarikh nye saye boleh termimpikan awak, see ! awak boleh nampak tak betape saye sangat sukekan a.k.a. minat yang terover dekat awak sampai termasuk-2 dalam mimpi tapi takpe saye suke :D and saye sangat berharap yang mimpi tu akan jadi kenyataan, amin and sodakallahhul'azimm :)

*be mine boleh dokk..??

bismillah balek ! saye jugak nak doa banyak-2 even tak reti nak doa dalam bahase arab sebab dulu arab fail , so melayu cukup, doa yang awak akan jadi milik saye one day, doa yang awak tawu isi hati ini yang dah tak menahan dan membuak-2 macam gunung api-2 dekat hendoon tu, saye jugak nak dan harap sesangt-2 yang awak akan be mine bak kata Tasha Manshahar yang omey lagi cantik tu, tak kire ! akan cube dapatkan awak even kene berenang dalam kolah mandi sekali pon, saye sanggup ! selagi awak ! ye awak ! saye yang punye ! *gune nada almad albab siket-2 , okay bhaii and aminn ♥

tu jea karangan untuk hari ini,sebab saye tak taw nak merepek ape dah :D

*p/s : cerita tiada kaitan dengan Syed Shamim mahupun Tasha Manshahar