.The_Bams.
//Miserable Bams !
holiday without planning :D
Sunday, 1 July 2012 | 22:00 | 0 Kaki Busuk !
tangan rajen dan gatal nak update so just nak show dan off then combine jadi showoff, haha *ape ak merepek --' , ohh yeahh jadi mcm nie sebb pikir kan besok..? whtssupp dgn esok..?? brr sok wa ade test MUET kot ! SEPIKINGGGG !!!!!!!!!!!!!!!! uuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! mati sekejup MySpacehope semua berjalan dgn okay for tomorrow, prays for me yeahh ! lapyuu lapyuu ❤ ! okay semalam merayap dgn kengkazen *broken english, tak sedar ad test speaking esok kan ! #insaf peliss zaty ! sampai ke lumut, after kenduri terus pegi lumut, bayangkan nak pergi mandi but pakai baju kurung..?? --'' agak pelik a/p ajaib taw ! orgg-2 usha jea, #ayu kot barangkali,MySpace haha perahsantan kau zty ! then pegi teluk senangin, patah balek lumut sebbkan sorg nie nak posing-2 bagaii, balek lalu jalan ipoh pulak sebb dah lmbt sgt nak lalu jln biase, guess wht, kami tiba umah pukul 2.30 pagi a.k.a A.M okay !!! tu lahh padah kalau jejalan without planning nie --' okay lahh, scroll pictures bawah, gegedikk kami kat sane,MySpace jyeahh ! tamoo jelly-2 aww :D

*me yg gedik before pegi kenduri :D

*kazen yg sibuk dgn her seni-2 --'
menunggu her sister-in-law mase nie

*she tak sedar snap her pic :D, candid ! 
LOL tangan dgn kopok lekor :3

*with kazen's wife and their kids
ice cream time ! jyeah ! :D

*feed my baby ! ahax XD
nak nak nak nak ..?????

*we like damai laut :D
tak puas mandi laut !

*ci'ah and akif (kazen&nephew)
before ke teluk senangin :)

*my sepet's nephew (big bro and lil bro)
air buih kat tgn si kecik curik ! :D

*si mengade dgn her spec :p
merajok tanak balek !

*puan ma and kids + chi'ah, 
 abg tak dok diam !

*me yg gedik sanaat-2 :3
lumut waterfront 

*our pakyang and makyang forever :D
mase nie dah dekt pukul 12 malam --'

*p/s : muet ! be nice with me okay tmrrow or i'll kill you ! :'/