.The_Bams.
//Miserable Bams !
how to tell that.........
Thursday, 12 July 2012 | 22:00 | 2 Kaki Busuk !
*wa so somel and wa tawu ;3

holla readers :') umm hari ni i'm not really well lahh, cough semakin teruk je, tak tahan dah batuk-2 dari 2 hari lepas, sakit dowh --' *picture* LOL , kaitan..?? yeahh ! seriously tak tahu macam mane nak cakap "hey hey wa minat lu" *gila cool kalau boleh cakap -,- , okay yup tu ! mcm mane ek nak terus terang yang kita TERsukeMySpace kat si mamat ni *aww wa jiwang lagi --' ,  i have no idea ! hey hey MR. F , lu please usha belogg wa boleh..? wa nak luahkan wa segan so wa luah dekat sini jea -,- , actually wa dah TERminat dekat lu ! acano..?? lu dah buad wa TER dekat lu so lu kene bertanggungjawab, FULLSTOP  k bhaii :3

*pening and pusing wa -,-

moral of the cerita, taknak pening, tanak pusing lu pegi jelah jumpe dye and jerit kat telinga dye kuat-2 yang lu MINAT dye zaty, sampai dye pekak :3 *bodoh merepek ap aku nie -,- , before lu orang naek menyampah dengan entry aku nie, better aku gerak lu, kang tak pasal-2 kaki makan dia :D , kay baibaii, and to MR. F wa nak highlight kan kat sini even takde highlight kuning feveret wa tu yang wa TER okay, TERminat dekat lu so please seduce and flirting me as soon as possible, *merah pipiMySpace #ehh :3 ,haha nytezz :)

*p/s :benci hari khamis sebab cite hantu , wa takut ! :/