.The_Bams.
//Miserable Bams !
Jamuan Akhir Tahun (Entry Bergambar)
Wednesday, 14 November 2012 | 03:06 | 0 Kaki Busuk !
assalamualaikum :) hari ahad  11/11/12 hari tu, our class, PRA U A1 buad jamuan akhir tahun, sangat happening and never forget that moment dengan dorang dorang, even just sorang je cikgu yg datang but really had fun gila gila ahh wa cakap lu *auchh bahasa tempah kaki kan, haha okay jangan cakap banyak just entry bergambar so enjoy :)


*with fasya, dia makan banyak ! haha

*kami geng kaki bising :D




*gedik tu hobby kami :D

*with abi hatta, even sorang je ckgu datang, still happening :)


 *abi hatta with his bala tentera, haha :D

*with kirin :)


*kembar 3, yang pink tu adq bongsu, haha :D

*hai, kami ex_future wife zahan, haha

*maly with fasya :)

*aku memang suke sibuk org snap picture -,-

*dorang tengah 'berbarbieque' dekat belakang, haha :'p

*pasangan bahagia bekerjasama :3

*this we call GEDIK much in bahasa -,-

*with yayunk chekpah :*

*Gedik #OnlyInMalaysia :D 

*dan lagi -,-

*background Jambatan Sayong :) 

*just half dari makanan kami je ni, haha



*bufday girl, Happy Bufday Izzatie Syazana :) pisau tu penting, haha

*RANDOM #1

*RANDOM #2

*RANDOM #3

*RANDOM #4

*RANDOM #5 , banyak sangat camera, tatw nak pandang mane -,-

*kami basah sbab hujan :'p

*chekpah and fasya :)

*bajet much :*

*and again, haha :D

AND SELEBIHNYA GAMBAR GEDIK KAMI SEMUA :DD

*duckface tu penting, haha :D

*kami comel kami tahu, tetrenenetterenenet -,-

*maly hajat nak jadi wife ultraman maybe, ina kangkang..? :O

*with ina pendek, haha :)

*ohh ina sayang aku sangat sampai peluk kuat-2, haha

*pelakon baru action kamen , nantikan ! haha

*bajet comel tapi memey comel kan..? lalalalala ~

*chekpah with ina, before balik, tengok chekpah ! haha

*before balik, packing barang -,- sempat lagi, haha

*the last one, well kami comelkan..? haha

ohh serius takkan lupa semua moment tu :) even hujan masa jamuan tu kan, haha redah je basah-2 pun , kenangan ! gonna miss all of you guys ! tahun last kita bersama :') hope semua dapat result yang the best STPM nanti, insya allah, pray for us, thank :)