.The_Bams.
//Miserable Bams !
Cute Smilies at Cbox
Tuesday, 15 January 2013 | 00:30 | 11 Kaki Busuk !

annyeonghaseyo :) hai hari ni nak share cute smilies dekat cbox :) serius semua ni comel taw ! okay before tu kalau takda lagi cbox boleh daftar dekat SINI , kalau dah ada cbox cara nak letak cute smile pergi option and pilih smilies macam gambar bawah ni

click untuk tumbesaran


click untuk tmbesaran

okay akan keluar macam ni so delete semua yang ada and ganti dengan cute smile yang korang suka :) boleh pilih cute smile dekat bawah ni.. i don't own this but tell me if you take it, okayy :)

#Part 1 : Cute Bear



#Part 2 : Meoww



#Part 3 : Faces




#Part 4 : Meoww Big




#Others (LOVE / BW)



copy URL image yang korang suka then paste kan dekat row smile cbox , delete semua code yang lama :) and dalam ruang ' Codes ' tu make sure korang isikan, macam dalam gambar atas, then save changes, simple right..? boleh jugak ambik this cute icon for cute image gerak-2 untuk blockquote, tengok entry kat SINI :) okay thanks for reading

bam's : for copy, right click and click 'copy img URL