.The_Bams.
//Miserable Bams !
How Put Album Art On A MP3.
Friday, 11 July 2014 | 10:05 | 0 Kaki Busuk !

Assalamu'alaikum guys, amacam puasa harini..? tahan ke idok xD haha, bams alhamdulillah MASIH full lagi puasa setakat ni, *paham paham jelah ekk xD okay taknak sembang banyak just today bams nak share video macam mana kita nak add pic dekat mp3 kita. tak paham..? okay usya gambar

okay semua mp3 player ada gambar kan exp. dalam red circle tu. Macam bosan je macam bosan je, yedokk haha. So you guys boleh follow step by step dalam video bawah ni :) GoodLuck !